onsdag 16 april 2014

NOLL54+DOMMO-outlet=SANT!!!

 Hej alla govänner! Nu var det länge sedan jag var här men vi har varit väldigt allerta på Facebook och Instagram!
 Nu är det så här att vi inte är grossister med vårt andra företag DOMMO by Gawor på samma sätt längre!
 Utan vi öppnade för snart 1år sedan en stor DOMMO-outlet i Varberg, som blivit en riktig succé. Och vidare på Söder (Götgatan20) i Stockholm.
 Nu bestämde vi oss för att föra in DOMMO-outlets konsept på NOLL54, men kommer att köra båda delar en tid framåt för att sedan bli en ren DOMMO-outlet.
 Så ni som har presentkort på NOLL54 bör lösa in dom så snart som möjligt!!!! Då vi ej kan mottaga dom på outlet-varorna!
 Vi får ständigt nya varor till outleten från kända leverantörer som DOMMO,Affari, Olsson&Jensen, Frejas boning, AnnaO ,mm,mm
 Och då till nedsatta priser upp till 70% under normala butikspriser!!! Så skynda fynda när det är något som lockar... för när det är slut på just den varan så är den slut! Först till kvarn!
Ja så ligger det till nu och det känns så kul,,, Maria och jag tycker själva att vi fått det så fint i butiken i Karlstad nu och önskar er varmt välkomna!
Och ni som följer oss på Facebook idag gå hädanefter in på DOMMO outlet Karlstad så ser ni vad som händer och vi uppdaterar ständigt!
Ha nu en härlig PÅSK så ska vi väl bli bättre på att synas här också om någon hoppar in!

Välkomna till oss på NOLL54/DOMMO-outlet Karlstad!!!!!

2 kommentarer:

HD Wallpaper sa...

Nice post, things explained in details. Thank You.

Säkert svenska casino sa...

Mycket spännande inlägg, tack så mycket