tisdag 17 maj 2011

Den blomstertid,,,,

Dagarna innan vi åkte till Kina köpte och planterade jag 130 penseér ,,, jag får alltid ett presentkort av min svärmor i julklapp,,,och det brann i min ficka!
Fick tag i en sort som inte jag sett förut,,, den är flammig i olika nyanser. Och alla var lika vackra så jag kunde inte bärja mej, därför blev det så många!
Nu i helgen var vi på bröllop ,ett afrikan-svenskt,,,mycket dans och god mat,,, jag är så glad för vår härliga släkt från Afrika,,, ni ger så mycket glädje,,, TACK för att vi får vara med!
Och helgen innan var jag också ledig,,, då var det full rulle hemma i trädgården,,,alla röjde, det krattades, tvättades, slipades och brorsan har målade huset vitt blev det sååå nöjd! Tom. Sixten var med på ett hörn! Dagen avslutades med grill långt in på kvällen,,,,
Åh vad det är skönt med sådana dagar! Hade tänkt och fejjat idag när jag kom hem, men regnet kom så lusten försvann,,, kokade en kanna kaffe istället och satte mej här,,, det har jag inte varit så bra på nu på ett tag. Men jag skriver och lägger in bilder så fort jag kan,,,, ops nu ser jag solen,,, kanske jag hinner ut en sväng ialla fall!

Ha det så gott!

E-K/noll54

1 kommentar:

Anonym sa...

130 penseér, ja jag kan inte göra annat än le, det blev säkert jätte fint!
Inspirerande bilder, jag måste nog ut och plantera lite mera jag med, blommor får man inte för mycket av :-)