måndag 21 mars 2011

Bilder från vår hall,,,

,,,som nu är renoverad till hälften,,,
,,där står nu fotöljen VIKTOR i linnefärgat tyg från DOMMO by Gawor,,, finns även vit med plysch och svart med svart plysch
,,,en gammal köpmansbyrå som ska bytas ut senare och nya spegeln EMMA också den från DOMMO,,,
,,,Madonnan fick komma tillbaks där den var förut, vissa saker tröttnar man inte på, det var dom första madonnor vi hade i butiken för flera år sedan! Den kom ifrån Villa collection.
Ja detta var en del av nedre hallen som är färdig, nu har vi övre hallen kvar och den värsta biten,,, trappan,,,
,,,mattan är borta och bortskrapat är ett lager av något skumt material,,, nu ska ett lager av klister slipas bort,,, sedan ska den målas VIT&FIN !!!!
,,, så om tiden är snäll mot min man som renoverar ,,,så visar jag resten av bilderna snart!
Och då är det kanske ännu mer VÅR!
Tack till er alla snälla som kikar in och skriver några rader! Själv är jag lite dålig på det men jag kikar allt in till er när tid finns! Och gläds åt allt vackert som inspirerar!

Ha det så gott!

5 kommentarer:

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Stolen er bare helt nydelig..Gleder meg,har bestillt den lyse rosa.Hjemmesiden til Dommo har blitt kjempefin kan du hilse din ledsager og si..Mange flotte fristelser...Ha en fin kveld:))

VACKRA hem och interiör sa...

Åhh, det skulle vara jättekul om ni kom upp vid tillfälle! Hör gärna av er i förväg så kan jag ordna fika el ngn lätt lunch... Så fint du får det i hallen. Fåtöljen är jättevacker liksom allt annat. Fin detalj med listerna i taket. Kul att ha en så händig man. I helgen åker jag med Petra/inspiration i vitt på inredningsresa, ska bli kul att få komma iväg lite.
Kram
Pia

JACQUELINE sa...

♥ AMAZING BLOG ♥

greetings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

Lisa sa...

Kanonsnygg det blev. Solen skulle man ju göra vad som helst för att äga helt underbar. Du har så fint.

Kram Lisa

Anonym sa...

Sååå härligt att våren snart är här på riktigt! Sol, snöfria trotoarer och bra bloggar är bland det bästa som finns! Är så glad att du bloggar :D