måndag 3 januari 2011

DOMMO by Gawor i bygglov!

Hej mina vänner!
Imorgon börjar mitt favorit inredningsprogram Bygglov. Dom är så duktiga och går aldrig över gränsen, utan dom tar alltid fram det vackra och enkla!
Med stolthet måste jag berätta att i första och fjärde programmet har Mija använt sej av produkter från DOMMO by Gawor! Kul!!!!
Så nu vet jag vad jag ska göra klockan 20.00 på tisdagar!

Ha det så gott så ses vi snart igen!

E-K/noll54/DOMMO

12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas du fått en go start.Tack söta för tipset om bygglov.Ska jag kolla.Älskar den serien bara så lovely.Ha en skön kväll.Varm Kram Rita ♥

♥ Pia... sa...

Å så kul grattis..då måste det kollas:). kram..Pia

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Ântligen!!! Har väntat, o väntat på Bygglov. Så imorgon alltså!!
Grattis till att dina produkter anväds i programmet, vilken reklam ,,o)=

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag sitter bänkad kl 20, så spännande och se vad hon hittar på.
Varm kram
AnnaMaria

Unknown sa...

Åh grattis sååååå skoj det måste jag ju titta in! KRAM

Inspiration i vitt sa...

åååååå så roligt för er EvaKarin, . Ni är värda all uppmärksamhet som finns i hela världen. Tänk vad ni slitit med allt. Jag ska med glädje titta på pogrammet och glädjas riktigt mycket med er. Det här året ska vi ha riktigt kul... eller hur? Kram på dig vännen/INgela.

Lotta sa...

Hej härlig blogg du har , jag blir inspierrad.Haft min blogg ett tag nu men är inte jätteduktig på att uppdatera.Men det är alltid kul att se andras bloggar.Jag älskar oxå Bygglov, det som är kul denna säsongen att de spelat in här i byn där jag bor.Ska bli kul att se det programmet.
Kram Lotta

Majas skafferi sa...

Hej! Vad roligt, jag måste se det! Bygglov är jättebra, allt de har gjort har varit fint och genomtänkt..även om det är olika stilar!
Ha det bra!

Mittvitahem-Gottoblandat sa...

Å va kul.Ska ner t Karlstad i morgon tänkte kika in och se om det finns något kul.Älskar inredning och stilen,i Torsby har vi ju Vackra Hem där handlar jag faktisk det mesta!
Bygglov e av de bättre inred.programmen
kramiz Victoria

Marie Söderberg sa...

härligt att läsa om din blomstarnde blogg cch butik. ja inredning är väl härligt,jag utvecklar allt mer min webbshop så under våren så blir det av..I hopa:)..nu jobbar jag upp bloggen som är mitt andra jag..har en utlottning där nu med härliga proukter från Åhlens..välkommen in och tävla. Gott Nytt /marie

n o r d i n g å r d e n sa...

God fortsättning på nya året Värmland!! Å va kul att Mija ska använda dina vackra ting, hon är fenomenal! Mari.

Sandra sa...

Åh vad roligt, det måste jag titta på! Tycker att du har så många fina saker på Noll54! Har du förresten sett skyltarna från www.ramsign.se? Fick en i julklapp och det slog mig att det kanske är något för dig också. God fortsättning :)