söndag 22 augusti 2010

Formland,,,mässan i Danmark!

Hej på er !
Jag lovade att visa mer bilder från vår monter på Formex,,,, men dom kommer i nästa inlägg,,, pga. att vi åkte till Danmark på mässa.
Jag hann inte med mina inköp som jag hade tänkt på Formex, så därför har vi nu varit i Danmark och handlat i lugn och ro!
Tog inte så många foton här direkt men jag lovar att det har inhandlats massssssor av vackert! Det var lite folk så vi behövde inte trängas!
Så from. nästa vecka så fylls butiken av sköna nyheter,,,, vi kommer även att få in lite söta tunikor, sköna tajts med volang,bootsclogs och härliga accesoarer!
Barnavdelningen får en hel del nytt också!
Så nu väntas en ny och spännande höst på NOLL54!!!!!
Magen kurrar så nu ska vi ut och käka DANSKT STEKT FLÄSK och en kall pilsner (låter väl sunt och hälsosamt)

Må väl och ha det så gott!
Och som sagt var så kommer det fler bilder från FORMEX nästa gång!

E-K/noll54/DOMMO by Gawor

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men är du i Danmark nu, du hade ju precis kommit hem. Men förstår att du inte hann med på formex, smart och åka till danska mässan istället och beställa. Låter spännande med kläderna. Och fläsk och öl i glada Danmark kan ju bli hur trevligt som helst.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Inspiration i vitt sa...

hej min vän, så skönt att gå i lugn o ro och beställa. Fina bilder du visar och jag ser fram emot att komma och titta på alla nyheter, speciellt kläder o skor. Kram på dig/Ingela.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ååå vad mycket ögongodis du bjuder på i dina två sista inlägg. Kul att åka till Danmark och handla i lugn och ro. Kan tänka mig att vi får se mycket fint i höst.

Tycker Danmark är väldigt gemytligt, men nu var det ett tag sedan jag var där.

Ha det så fint!
Kram,
Regina

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina bilder på underbara miljöer!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS