tisdag 2 februari 2010

Sov du lilla videung,,,,

,,,,ja, än så är det vinter!
Tänk att årets första månad har redan gått, vi har varit borta så mycket nu, så jag bara njuter av att få vara i butiken!
Vårens varor börjar strömma in,,, så för att göra plats, kommer vi att sätta ner utvalda möbler och textilier från 20%
Dock ej dessa skönheter från TOLIX som vi har i olika modeller!
Har ni inte provat tvålen från Marseille, så tycker jag att ni ska unna er eller kanske önska i present vid tillfälle,,,, helt underbar,,, beroende framkallande och super dryg!
Finns även som hudlotion och duschkräm!
Ha det nu så gott alla!
Och mys med ljus och kanske en skön spakväll!

E-K/noll54

6 kommentarer:

Vit som snö sa...

Jag förstår ju att du njuter av att strosa runt i din vackra butik, jag skulle få köpdille om jag klev in där!!!
Hoppas ni hittar någon norrut som ska sälja Dommo by Gawor??!! Tycker dom saker jag sett är undebara!
Kram Cilla

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, förstår att det är gott för dig att få vara hemmavid lite grand nu. Det är alltid så roligt när nyheterna kommer till butiken, att få in lite ny energi sådär. Jag är så nyfiken på den där provdockan som jag såg på bild från mässan. Kommer ni att ha den?
Ha det fint!
Kram Mia

Camilla sa...

Hej Eva-Karin,

Så superfiiin butik jag var & hälsa på i lördags...& självklart blev det lite smått & gott med hem =)bla. plåtburkar & ett så fint franskt recept att ha på väggen i köket.
Jag frågade allt efter dig...men du var ledig & det unnar jag dig verkligen med allt jobb som finns runt att få eb så vacker butik som du har. Hade verkligen sett framemot att få träffa dig....men jag kommer & hälsar på igen!!

Önskar dig en bra onsdag,

Kram Camilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kan tänka mig att det är spännande när nyheterna kommer in. En spakväll med goda tvålar och ljus kanske man skulle unna sig nu när det är så ruggigt väder ute.
Kram,
Regina

Tezz från Kungens Kurva sa...

Nog förstår jag att du trivs i din butik bland alla fina saker :) Roligt att få in nytt också, det betyder att jag borde försöka ta vägarna förbi nästa gång jag är i Värmland alltså :)
Ha en riktigt fin helg!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så mycket fint igen...Jag är avundsjuk på maken som ska åka till Karlstad nästa vecka...för sitt jobbs räkning.. men jag vill också följa med...och då vill jag såklart strosa runt i butiken
Men det går ju inte... måste ju jobba. :((
Kram
Marie