söndag 7 september 2008

En trevlig söndag!

Äntligen fanns det lite tid försvamp-plockning idag! Vi tog även en tur till Brunnskog, där det var höstmarknad denna helg,,,,,,,,,,,,vädret var inte det bästa, men vi var nyfikna!
Min söta 83-åriga svärmor stod där och sålde i regnet,till förmån för Polens barn. Denna hjältinna har kämpat ideellt med detta i 45år, hon har varit med och byggt upp ett flickhem med 140 flickor, där ett 40-tal nunnor arbetar med att hjälpa dessa barn,,,
,,,,dom har idag ett eget tvätteri,sömmerskor, spa och rehab center med sjukgymnaster och läkare. flickorna går i skola och blir utbildade på hemmet. Vilket gör att dom kan komma ut i det verkliga livet en dag och få ett RIKTIGT ARBETE! Hon har fått en medalj av Polens stat(Leende barnets medalj) som bla.Astrid Lindgren, Nelson Mendela och vår drottning. Jag är mäkta stollt över min svärmor som kallas POLENS ÄNGEL!!!!!!
Sedan stötte jag på 3 glada tjejer, som sålde sina söta hantverk. det var Sara,Anna och Pia med bloggen VARDAGSRUMMET! Jag älskar shopping! Och här hade jag inga problem med det! Detta+ett hjärta inhandlades,,,Visst är det vackert!!!!
Nu väntar en ny vecka imorgon så det är väl bäst att krypa till kojs! Nya varor ska upp!
Ha det gott och hoppas på återseende!!!
Eva-Karin/noll54

6 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Heeej..Eva-Karin...jag ringer dej under dagen!..Ooopss var min första tanke..NU har sömmarna på hjärtanen gått upp...lavendeln smugit ur struten ..tavlan rämnat ..och de små lavendelpåsarna gått sin egen väg..hjälp..:)..Vilken söt liten svärmor du har..förstår om du är stolt över denna kvinna som kallas Polens ängel.....änglar är nåt väldigt vackert det..jag vår till skam s säga att jag var inte i närheten av henne ..skulle man förstås gjort en insats ..kommer säkert att stöta på ängeln framöver har jag en känsla av....julmarknad ovs..jag är i karlstad NÅN gång faktiskt..ha de så länge ..och som sagt jag ringer..PIA

Annas Vita Hjärtan sa...

Hejsan!

Åh vad duktig din svärmor är! Det ligger ju mig varmt om hjärtat eftersom min man också är polsk. Min svärfar som nu är 81 år växte upp med nunnor.

Åh vad fina saker du köpte, jag såg sakerna inne hos tjejerna. jag vill oclså ha ju!

Ha det bäst!

Kram Anna

Brunkullan sa...

Vilken duktig svärmor! Förstår att du är imponerad:)
Din blogg är ny för mig! Men inte butiken:)

Lägger till min länklista:)
Susanne

Annas Vita Hjärtan sa...

Jag glömde ju säga att jag fick första sändningen av kläderna i fredags och har redan sålt bra av dem. Så jätte kul, men det visste jag för de är ju jätte snygga. Jag beställde ju nästan alla sorter och färger så en del fick jag nu.

Nä nu måste jag åka till jobbet!

Många kramar Anna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken duktig svärmor du har! Fantastiskt att hålla på i 45 år!
Fina saker du köpte på marknaden också...
Och svamp... jag har inte hittat någon ännu... men man kanske måste bege sig út i skogen för att hitta dom..hihi...Det har ju varit så tråkigt väder i helgen , så jag har inte satt näsan utanför dörren en gång.
Kram
Marie

Kallholmen sa...

Hej
Vilken mysig butik du har det ser jag på bilderna.
Vi har en återförsäljare i Karlstad som hater House or linnea
känner du till henne?.
Jag ser därimot att vi skulle passa bra hos dig.
Är du interesserad så får du gärna höra av dig.
Kram Malin