torsdag 27 november 2008

Skyltex.

På söndag har vi i Karlstad skyltsöndag,,,,,,,,,,och jag var ju som sagt i Stockholm i helgen. Jag gick runt och strosa och tittade förståss mycket på skyltningar! Min man hjälpte oss att få lite slingor runt fönstren på noll54 så nu är det bara att börja skylta in för helgen,,,,,
,,,,,ser ni vår underbara dopklänning? Kanske ett advents-dop, annars är den fin bara som dekoration,,,,,
,,,,,kontrast till våra skyltar,,,men så fantasifulla,,,,,
,,,,,från någon större butik i storstan,,,,,
,,,,,härligt med personliga dekorationer!,,,,Och tror med all säkerhet att det är det alla håller på med nu därute! Man får så mycket inspiration när man ser på alla bloggar, vill så mycket, så nu är det bara att sätta igång!
Ha det så bra och njut av denna mysiga tid!!!!!!!!

Eva-Karin/noll54

4 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Åh, din butiksskyltning se underbar ut! Den stora butikens fönster också men jag tror nióg att jag röstar mer på det lite trollska och vackra i dina fönster! Ha det gott Vännen. Kram Petra

Majas skafferi sa...

Hej! Mysigt skyltfönster du har,kommer säkert att bli trångt i butiken på söndag!Äntligen idag ska jag ställa fram granen jag köpte hos dig förra året!
Trevlig helg!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja det är nog skyltsöndag lite överallt den här helgen... Maken och jag funderar på att åka till lilla Söderköping och strosa runt bland småbutikerna... Det är så mysigt där med Madicken-stämning och allt!
Kram
marie

Annaewa sa...

Gud vilka häftiga bilder!!Så mycket fint du har i butiken!Får nog skicka in min väninna till dig!
Ha det gott!Kram Annaewa