måndag 5 mars 2012

Noll54 i Charlottenberg!

Ja vad vi har funderat på namn till butiken i Charlottenberg! Och fler har vi lämnat in som inte gått igenom. Det är inte lätt att komma på något som känns riktigt bra.
Men nu har vi äntligen beslutat oss,,,,,
,,,NOLL54 ska butiken heta förståss. Fast det är Karlstads riktnummer så är det varumärket för kommande web-shop och butiken i Karlstad. Känns rätt tycker vi!
Väggar rivs, tapeter sätts,nya golv läggs,,, ja det är massor att göra innan öppning! Men tur att mannen är händig och inte rädd för att ta i!
Jag återkommer med bilder längre fram!
Må så gott och hoppas vi ses snart igen!

E-K/noll54

9 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Lykke til,det blir nok så bra,gleder meg til bilder fra ny-butikken:())
Toveklem:)

Inspiration i vitt sa...

Meeen så roligt att ni ska öppna en till butik men jag bara undrar hur orkar ni med allt. Ni är helt fantastiskt duktiga och oerhört driftiga. Jag vill önska er all lycka i er framgång och jag är säker på att ni kommer att lyckas.Kanske jag tittar in till er i morgon när jag ska till Karlstad, om jag hinner vill säga. Puss o kram /Ingela.

Villa Nystuga sa...

Åh, lyckliga Charlottenberg :)

Montebello Möbler sa...

Jättekul! All lycka till :)

Kram på er,
Malin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra val av namn, man ska inte ändra något som är bra. På sommaren är vi ganska ofta i Ch-berg, åker "över skogen" från stugan.
Kramar
AnnaMaria

VACKRA hem och interiör sa...

Så spännande med en ny butik i Charlottenberg!! Lycka till, men säger som Ingela, hur hinner ni??? Hoppas ni hittade mycket fint i Indien.
Kram
Pia

Rummet för välbefinnande sa...

GRATTIS! Det visste jag inte att ni skulle öppna där, och jag är lika imponerad som Ingela och Pia. Båda de vet ju vilket jobb det är med en butik (ja, det gör ju jag också....) och jag är imponerad av er båda. Ni är så otroligt driftiga och duktiga!
Ni roddar otroligt mycket alltså, och det blir alltid väldigt bra!
JÄTTEROLIGT!
Ha en bra vecka!
Mia

louise sa...

Noll54 är noll54! Såklart butiken ska heta det, bra val tycker jag :)

Villa Tallbacka´s Home sa...

Hallojsan på er i Karlstad!

Klart Ewa-Karin att butiken skall heta det samma, det är ju "ditt" namn nu, känd för detta! Ett vinnande koncept!:) Fräckt och säger massor!
Möe fint du har, sugen på att hälsa på dig igen! Vårpyssla lite!

Ha en jätte trevlig helg!

Kramen från Tallbacka