lördag 27 december 2008

Hjärnrensning!!!!


Hej på er alla!! Hoppas julen varit bra!
Det har min varit, med massor med mat tillsammans med vår goa släkt! Men det är snopet när allt är över,,,,jag börjar med jultankar och inköp för julen till butiken redan i maj!!!! Och sedan håller man huvudet igång med dom sista beställningar ända fram till den 21dec. Det känns nästan tomt, och då är det bra med pyssel!

Har hållit på i 2 kvällar och får inte nog. Lavendel-säcken kom till butiken före jul, det har luktat så gott på lagret, jag tog med lite och gjorde några strutar,,,,
,,,det doftar underbart! Har även gjort några tavlor som jag blivit så inspirerad av PIA med blogen VARDAGSRUMMET !! Tack Pia för inspirationen!
Detta visar jag imorgon, om jag kan slita mej från pysslet!,,,,

Ha en fortsatt god lördagskväll!!
Eva-Karin/noll54

10 kommentarer:

Camilla sa...

Hej Eva-Karin.
God fortsättning. Vilka fina strutar du har gjort :)
Ha det gott. //Camilla

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Camilla!
Vill önska detsamma!

Eva-Karin

Pia..... sa...

Nää men hejsan..guud vad du gör mej nyfiken nu Eva-Karin......hmm..ska allt kika in i môrn..:)..Åh dessa strutar....de var så söta....nu slog pysselhjärnan på..ska du veta..jag som har så jäkla mycket lavendel....Måste ju komma på nåt att pyssla med efter julen med...i morgon "firar " jag tvåårsdag..bloggen alltså:)..funderar lite på HUR..jag kan fixa nåt roligt med det..har inte kommit på nåt än..men natta ä lång.......varje gång jag kikar in här så får jag ett litet gott skratt..tycker din strumpa är för söt..hihi...den är alldeles för goo..den kan du väl utveckla ..mer till nästa jul:)..eller......ha de ..kram..PIA

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Åh vilken fin strut och en helt underbar bild på den! Jag har ju lavendel i trädgården men orkade inte ens plocka in hälften av den i somras =)
Jag har tillgång till en broderimaskin, så det är så jag gjort bokstäverna på vimpeln. Förut höll jag på en del med att broderi på det gamla vanliga sättet, det blir väldigt fint men tar sån tid!
Kramar Malin

Romantiska Hem sa...

God fortsättning Eva-Karin!!! Vackra strutar du gjort! Kram Petra

Hanna sa...

Vilken fin strut!
Jag blir så pysselsugen när jag ser vad alla pysslar på bloggarna :)
Ja, det va synd att jag inte torkade någon lavendel i somras...Plockade inte ens in några kryddor för vintern :(

Ha d gott!
Kram Hanna

Bittan sa...

Oj va fina strutar :- )Hoppas det är ok med dej att jag länkar till dej på min blogg . Blir så inspirerad av det du lägger upp. Välkommen att titta in hos mej och min lilla webbutik om du har tid o lust.
God fortsättning kram Bittan

Nostalgi och Rosor/Linda sa...

Hej Eva Karin!!
Vilken fin strut och bilden är ju bara så söt... Skulle man ju vilja ha på sån där stryka på bild...
Jo jag och Sara tar en ospec till Phuket och packar om där till ryggsäck och åker runt på småöarna och paddla i mangrowerna...Spännande...
God fortsättning..
Kram kram Linda

hemtrevnad marie sa...

Så vackra strutar!!
lavendel är en ljuvlig doft, alldeles lagom...inte stickig som många dofter är...föstår att du besöker lagret och njuter!!
Ha en god fortsättning!!
kramis

Viveka i Bläckhornet sa...

Men vad är nu detta. HUR kan jag ha missat allt detta fina i din blogg. Har precis suttit och plöjt igenom alla dina inlägg och är mäkta inspirerad.Nu länkar jag direkt om det är okej?
Kommer att ringa dig nån dag angående priser på en del jag såg i din butik.
Du undrade om texterna jag har. Vissa skrivs för hand.

Ha det gott gumman

Kram viveka